Thuiswerken is de laatste jaren enorm populair geworden en tegenwoordig haast net zo normaal als werken op kantoor. Wil je heerlijk rustig en ongestoord kunnen werken? Overweeg dan een tuinkantoor!

Ideaal thuiswerken in een tuinkantoor

Een tuinkantoor is een ideale plek voor thuiswerkers. Je kunt je er heerlijk afzonderen en ongestoord werken. Terwijl je online vergadert, een rapport schrijft, je ontwerp tekent of een website bijwerkt word je niet gestoord door andere mensen of hun activiteiten in je huis. Tussen het werken door geniet je ook nog van het uitzicht op je tuin. En ondertussen ben je toch echt thuis en kun je gezellig met je partner of kinderen lunchen en avondeten. Ideaal dus, zo’n tuinkantoor.

Drie soorten tuinkantoren

Er zijn drie soorten tuinkantoren die elk hun unieke eigenschappen hebben en daarom in verschillende situaties geplaatst worden.

Prefab tuinkantoor

Een prefab tuinkantoor wordt kant-en-klaar af-fabriek geleverd en in je tuin geplaatst. Je hoeft het kwalitatief hoogwaardige kantoor alleen nog maar in te richten en natuurlijk te voorzien van elektra en internet en je kunt direct aan de slag. Ze zijn er in vele soorten en maten en daardoor is er ook altijd eentje die past in jouw tuin, zowel esthetisch als qua ruimte.

Geïnstalleerd tuinkantoor

Een andere optie is een geïnstalleerd tuinkantoor. Bij dit type tuinkantoor betreft het een permanente structurele uitbreiding van je huis die staat op een concrete of betonnen fundering. Dit is ideaal als je een permanent beschikbare kantoorruimte zoekt die niet verplaatst hoeft te worden. Het is eigenlijk een verlengstuk van je huis, dat toch de privacy en stilte biedt die je nodig hebt om productief te kunnen werken. Het is bovendien aangesloten op de voorzieningen van je woning en je hoeft dus geen geld uit te geven aan de aparte aanleg van elektriciteit en verwarming.

Geïsoleerd tuinkantoor

Een geïsoleerd tuinkantoor is de ideale keuze voor de thuiswerker die op zoek is naar privacy en comfort tijdens het thuiswerken. Dit type tuinkantoor is volledig afgesloten van de buitenwereld en biedt een goede isolatie tegen geluid, licht en temperatuur waardoor je je beter kunt concentreren en minder afgeleid wordt. Een dergelijk tuinkantoor is verkrijgbaar in verschillende ontwerpen en materialen en dus geschikt voor elke smaak en inrichting.

Tuinkantoor of tuinhuis online bestellen

Wil je lekker rustig en ongestoord thuiswerken en heb je besloten welke van deze drie types tuinkantoor bij jou past? Bij tuinhuisjeonline.nl bestel je online jouw favoriete luxe tuinkantoor. Deze specialist en marktleider op het gebied van luxe huizen levert ook tuinhuisjes, geeft je desgevraagd telefonisch advies en geeft altijd 5 jaar garantie en levert binnen 1 maand gratis af.